Verzendinformatie

* Hilleberg producten die wij niet in huis hebben. Zullen een levertijd van 1 a 2 weken hebben.

Soellaart Outdoor & Wintersport werkt samen met Red Je Pakketje, een innovatieve vervoerder. 

Dit betekent o.a. dat er maximaal 10 uur zit tussen het ophaal - en aflevermoment. Zo hoeft u maar een half uur thuis te zijn en dit tijdvak wordt door accuratere track en trace steeds kleiner.

Red Je Pakketje rijdt met eigen auto’s en met goed opgeleid personeel. Red Je Pakketje zorgt er bovendien voor dat elk pakket CO2 neutraal wordt geleverd!

Red Je Pakketje bezorgt van maandag tot en met vrijdag van 17:00 tot 22:00. Tussen 16:00 en 16:45 ontvangt u de persoonlijke track & trace code waarmee u uw zending tot op 30 minuten nauwkeurig kunt volgen.

Naast Red Je Pakketje versturen we ook pakketen met DPD, meestal als de pakketten groot van formaat zijn. DPD biedt onze klanten gemak en flexibele bezorgopties. Via DPD ontvangt onze klant een tijdvenster van 1-uur en is het pakket live te tracken.

Zo versturen we uw bestelling

Wat zijn de levertermijnen?
Vóór 11.00 uur 's ochtends besteld is 's avonds in huis of bij uw aangegeven bezorgadres! Dit geldt voor bijna al onze producten, geldt dit niet voor een product dan staat dit aangegeven.

Wat zijn de verzendkosten?
Binnen Nederland kost de bezorging van je Soellaart pakket € 6,50. Bestel je voor meer dan € 50,00 euro, dan leveren we gratis! Hieronder vind u het overzicht van verzendkosten in Nederland, België en de overige landen:

- Bij bestelling binnen Nederland van onder de € 50,00 zijn de verzendkosten € 6,50; boven de € 50,00 leveren we gratis.
- Bij bestelling binnen België, Luxemburg en Duitsland vzijn de verzendkosten € 8,00

Klantenservice
“Advies nodig voor een bepaald product? Of kom je gewoon even buurten? Bij Soellaart zijn we er voor je”
Pim - Outdoor & Wintersport Specialist Soellaart
“Heeft u vragen over een bepaald product? U bent altijd welkom om langs te komen!”