Verzendinformatie


Zo versturen we je bestelling

Samenwerking met Hurby: gratis verzending en same day delivery
In Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen en Aerdenhout bezorgt de lokale vervoerder Hurby onze pakketten met elekrische Hurby's. Verzending via Hurby bieden we tijdelijk gratis aan en als je voor 16:00 uur bestelt, dan ontvang je je pakket dezelfde avond thuis, zon en feestdagen uitgezonderd. Lees hier meer over Hurby.

De levertijd buiten Haarlem

Voor het versturen van onze bestellingen buiten Haarlem, maken we gebruik van DPD.  Via DPD ontvangt onze klant een tijdvenster van 1 uur en is het pakket live te volgen. Onze levertijd is normaal gesproken 1 à 2 werkdagen, maar door de gevolgen van COVID-19 kan de levering 1 à 2 dagen vertraging oplopen bij de vervoerder.

Wat zijn de verzendkosten?
Binnen Nederland kost de bezorging van je Soellaart pakket € 6,50. Bestel je voor meer dan € 50,00 euro, dan leveren we gratis.

Hieronder het overzicht van de verzendkosten in de landen waar we leveren:

- Bij bestelling binnen Nederland van onder de € 50,00 zijn de verzendkosten € 6,50.
- Bij bestelling binnen België, Luxemburg en Duitsland zijn de verzendkosten € 8,00.

Click & Collect
Je kunt ook kiezen voor online bestellen en gratis ophalen in de winkel. Tijdens het afrekenen kun je voor deze optie kiezen. Deze optie is handig voor als je in de buurt woont.


Verpakking: wij doen groen!
Wij willen graag een steentje bijdragen aan een beter milieu en kiezen daarom voor hergebruikte dozen bij het verpakken van onze online bestellingen. Door dozen van onze leveranciers te hergebruiken in plaats van direct weg te gooien, kunnen we het milieu enorm ontlasten. Elke ton herbruikbaar golfkarton bespaart meer dan 20.000 liter water, 2.026 km. aan brandstof  voor vrachtwagens, meer dan 3 kubieke meter stortcapaciteit en 266 kg. luchtverontreiniging. Dank voor je begrip!

Onze winkel is gevestigd in het centrum van Haarlem aan de Kleine Houtstraat 49. Parkeren kan aan de overkant bij Parkeergarage de Kamp.
 

Klantenservice
“Advies nodig voor een bepaald product? Of kom je gewoon even buurten? Bij Soellaart zijn we er voor je”
Kirsten - Outdoor & Wintersport Specialist Soellaart
“Heeft u vragen over een bepaald product? U bent altijd welkom om langs te komen!”