Verzendinformatie

Door de storm van 5 juli kan het zijn dat de pakketten vertraagd zijn. Hou goed de track & trace informatie in de gaten.

Onze levertijden

Voor het versturen van onze bestellingen gebruiken we PostNL of DPD.  Via PosNL of DPD ontvangt onze klant een tijdvenster van 1 uur en is het pakket live te volgen. Onze levertijd is normaal gesproken 1 à 2 werkdagen. We verpakken bestellingen zo snel mogelijk: vandaag besteld = vandaag ingepakt.

Wat zijn de verzendkosten?
Binnen Nederland bezorgen we vanaf € 25,00 euro gratis. Bestel je voor minder dan € 25,00 euro, dan kost de bezorging van je Soellaart pakket € 5,00.

Hieronder het overzicht van de verzendkosten in de landen waar we leveren:

- Bij bestelling binnen Nederland onder de € 25,00 zijn de verzendkosten €5,00.
- Bij bestelling binnen België, Luxemburg en Duitsland onder de € 50,00 zijn de verzendkosten € 6,50.

Click & Collect
Je kunt ook kiezen voor online bestellen en gratis ophalen in de winkel. Tijdens het afrekenen kun je voor deze optie kiezen. Deze optie is handig voor als je in de buurt woont.


Verpakking: wij doen groen!
Wij willen graag een steentje bijdragen aan een beter milieu en kiezen daarom voor hergebruikte dozen bij het verpakken van onze online bestellingen. Door dozen van onze leveranciers te hergebruiken in plaats van direct weg te gooien, kunnen we het milieu enorm ontlasten. Elke ton herbruikbaar golfkarton bespaart meer dan 20.000 liter water, 2.026 km. aan brandstof  voor vrachtwagens, meer dan 3 kubieke meter stortcapaciteit en 266 kg. luchtverontreiniging. Dank voor je begrip!

Onze winkel is gevestigd in het centrum van Haarlem aan de Kleine Houtstraat 49. Parkeren kan aan de overkant bij Parkeergarage de Kamp.
 

Klantenservice
“Advies nodig voor een bepaald product? Of kom je gewoon even buurten? Bij Soellaart zijn we er voor je”
 
 
 
 
Conny - Outdoor & Wintersport specialist Soellaart