Soellaart Tenten & Outdoor ShowSoellaart Tentenshow, hét buitenevenement van 2023

 
Bezoek onze Tentenshow op 2e Pinksterdag in Haarlem. Een ongedwongen evenement speciaal voor vakantiegangers en kampeerders die tenten willen zien, voelen en ruiken en eventueel ook aanschaffen. Op de showroommodellen gelden speciale kortingen. Het perfecte moment om je te laten inspireren en je te oriënteren, ook als het gaat om kampeeraccessoires, slaapmatten en slaapzakken. Dit jaar zijn weer activiteiten voor kinderen en voor het eerst ook foodtrucks. De toegang is gratis! Datum: 29 mei 2023 - 10:00 -16:00 uur. Locatie: hoek Kleverlaan/Delftlaan in Haarlem.   HAARLEM - Soms is voorpret nog leuker dan de vakantie zelf. Dit is helemaal het geval als je op maandag 29 mei 2023 (Tweede Pinksterdag) naar de tentenshow van Soellaart Outdoor & Wintersport gaat. Dit grootste outdoor evenement is het summum voor iedereen die zich wil oriënteren op kamperen fietsvakanties en andere outdoorvakanties. Tijdens dit weekend zetten we 150-200 tenten op het grasveld aan de Kleverlaan/Delflaan op zodat je ze van binnen en buiten kunt bekijken. Na twee jaar afwezigheid i.v.m. corona, hebben we er meer zin in dan ooit!


Gratis entree

Het zomer- en kampeerseizoen begint met deze grootse tentenshow. Dit jaarlijkse event is een must voor iedereen die van kamperen houdt of zich erin wil verdiepen. Voor elke soort vakantie is er op deze dag een goede tent te vinden. Met keuze uit twintig merken en 200 verschillende modellen is er de mogelijkheid alle modellen te bekijken en zo goed voor te bereiden op de vakantie. Of dit Spanje wordt aan de kust of de hoogte in in de Alpen? Wordt het een lichtgewicht tent van Hilleberg of toch een familietent van Bardani? Let op! Door leverproblemen weten we pas last-minute welke tenten we opzetten tijdens de tentenshow.


Ware beleving

Op deze dag is het niet alleen kijken maar ook proberen. Waar je normaal gesproken de tent in een showroom ziet staan, staat de tent nu opgezet op een grasveld. Net zoals op vakantie. Is de tent van buiten helemaal naar wens? Schroom dan niet om ook naar binnen te gaan en er even in 'proef' te draaien. Ervaar de ruimte en voel hoe wind- en geluiddicht de tent is. Zo komt de vakantie wel heel erg dichtbij! Voor de snelle beslisser heeft Soellaart de ultieme aanbieding. Op alle showroommodellen wordt 10 procent korting gegeven als de tent diezelfde dag nog (na 16.00 uur) wordt opgehaald. Ga je liever voor een splinternieuwe tent, geen probleem. Soellaart bezorgt ook aan huis of bestel later de tent online via www.soellaart.nl.

Bij twijfel of vragen zijn er outdoorexperts op het terrein die alles weten op het gebied van outdoor en kamperen. Trek een van onze medewerkers aan zijn jasje en krijg antwoorden op al je vragen. Naast het indrukwekkende aantal tenten zijn er ook andere kampeer-outdoor artikelen te koop. Op de marktkramen zijn onder andere slaapzakken, matten en kampeerstoelen te vinden om de uitrusting compleet te maken. Een vakantie moet immers onbezorgd zijn.


Soellaart Tentenshow

Maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag) van 10.00 tot 16.00 uur, hoek Kleverlaan/Delftlaan (P) IJsbaan parkeerplaats op loopafstand.


Locatie: 
Sportveld op de hoek van de Delftlaan (Randweg/ N208) / Kleverlaan. Haarlem. 
coordinaten: 52.397107, 4.628208 
 
Parkeren: 
Kan aan de overkant bij de Haarlemse schaatsbaan. 
Adres: IJsbaanlaan 2 
Klantenservice
“Advies nodig voor een bepaald product? Of kom je gewoon even buurten? Bij Soellaart zijn we er voor je”
 
 
 
 
Conny - Outdoor & Wintersport specialist Soellaart