Soellaart Tenten & Outdoor Show

De tentenshow op 24 mei 2021 gaat vanwege Covid-19 helaas niet door.

(Bericht mei 2019)

Grootste tentenshow van Nederland


 

HAARLEM - Soms is voorpret nog leuker dan de vakantie zelf. Dit is helemaal het geval als je maandag 1 juni (Tweede Pinksterdag) naar de tentenshow van Soellaart Outdoor & Wintersport gaat. Dit grootste outdoor evenement is het summum voor iedereen die zich wil oriënteren op kamperen fietsvakanties en andere outdoorvakanties. Met meer dan 200 tenten staat het grasveld aan de Kleverlaan/Delflaan er weer kleurig bij.

Gratis entree bij de 22ste tentenshow van Soellaart

Het zomer- en kampeerseizoen begint met deze grootse tentenshow. Dit jaarlijkse event is een must voor iedereen die van kamperen houdt of zich erin wil verdiepen. Voor elke soort vakantie is er op deze dag een goede tent te vinden. Met keuze uit twintig merken en 200 verschillende modellen is er de mogelijkheid alle modellen te bekijken en zo goed voor te bereiden op de vakantie. Of dit wordt Spanje aan de kust of de hoogte in de Alpen, met auto of op de fiets. Wordt het een lichtgewicht tent van Hilleberg of toch een familietent van Bardani? Voor grote groepen zijn de tenten van MSR een uitkomst of valt de keuze meer op een opblaastent van Eureka. Denk groot, denk weids, denk aan Soellaart.

Ware beleving

Op deze dag is het niet alleen kijken maar ook proberen. Waar je normaal gesproken de tent in een showroom ziet staan, staat de tent nu opgezet op een grasveld. Net zoals op vakantie. Is de tent van buiten helemaal naar wens? Schroom dan niet om ook naar binnen te gaan en er even in 'proef' te draaien.  Ervaar de ruimte en voel hoe wind- en geluiddicht de tent is. Zo komt de vakantie wel heel erg dichtbij! Voor de resolute koper heeft Soellaart de ultieme aanbieding. Op alle showroommodellen wordt 10 procent korting gegeven als de tent diezelfde dag nog (na 16.00 uur) wordt opgehaald. Gaat u liever voor een nieuwe tent, geen probleem. Soellaart bezorgt ook aan huis of bestel later de tent online via soellaart.nl.

Bij twijfel of vragen zijn er adviseurs op het terrein die alles weten op het gebied van outdoor en kamperen. Klamp een van onze medewerkers aan zijn jasje en u krijgt antwoorden op al uw vragen. Naast het indrukwekkende aantal tenten zijn er ook andere kampeer-outdoor artikelen te koop. Op de marktkramen zijn onder andere slaapzakken, matten en kampeerstoelen te vinden om de uitrusting compleet te maken. Een vakantie moet immers onbezorgd zijn. 

Kinderspel

Als de kinderen het fijn hebben, dan hebben de ouders het ook fijn. Zo is het ook vaak op vakantie. Vandaar dat Soellaart die dag ook uitpakt voor kinderen. In samenwerking met de Noord Hollandse bergsport vereniging wordt er een heuse klimtoren neergezet en onder begeleiding mogen de kinderen deze toren bedwingen. Voor kinderen die liever willen knutselen is er een speelruimte gecreëerd. Hier maken zij kennis met Vaude, een duurzame en innovatieve buitensportleverancier. Vaude maakt duurzame tenten- en kledingcollecties. Speciaal voor deze gelegenheid nemen zij restmateriaal mee waar kinderen leuke spullen van kunnen maken, bijvoorbeeld een mooie portemonnee. 

Soellaart tentenshow. Maandag 1 juni (Tweede Pinksterdag) van 10.00 tot 16.00 uur, hoek Kleverlaan/Delftlaan (P) IJsbaan parkeerplaats op loopafstand. www.soellaart.nlSoellaart Tenten Show 2018

Locatie: 
Sportveld op de hoek van de Delftlaan (Randweg/ N208) / Kleverlaan. Haarlem. 
coordinaten: 52.397107, 4.628208 
 
Parkeren: 
Kan aan de overkant bij de Haarlemse schaatsbaan. 
Adres: IJsbaanlaan 2 

Klantenservice
“Advies nodig voor een bepaald product? Of kom je gewoon even buurten? Bij Soellaart zijn we er voor je”
Conny - Outdoor & Wintersport specialist Soellaart
“Winkelen mag weer zonder afspraak. Kom langs in onze ruime winkel van 1800 m2!”