Soellaart en COVID-19

Updates & maatregelen COVID-19

Ook in deze onzekere tijd doen we ons best om je optimaal van dienst te zijn. We houden je op deze pagina op de hoogte van alles wat wij doen m.b.t. COVID-19. Hieronder vind je de updates en maatregelen die we treffen rondom COVID-19. 

Als familiebedrijf met een regionale binding voelen we de onrust, en hopen dat je blijft langskomen voor de prachtige merken die we in de winkel hebben. We nemen diverse maatregelen om ieders gezondheid te beschermen, zoals het voorkomen van lichamelijk contact en extra focus op hygiëne. Medewerkers met verkoudheidsverschijnselen blijven thuis. Sinds de verscherpte richtlijnen sinds maandag 23 maart nemen we ook maatregelen om ervoor te zorgen dat klanten en personeel afstand houden en dat er niet teveel klanten tegelijk in de winkel zijn.

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen en zijn telefonisch bereikbaar via 023-532 37 35 tijdens onze aangepaste openingstijden:

Maandag 12:00 - 18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 uur - 17:00 uur

WIl je liever online bestellen, dan kan dat uiteraard ook. Op www.soellaart.nl zijn we 24/7 geopend. Onze levertijd is normaal gesproken 1 à 2 werkdagen, maar door de gevolgen van COVID-19 kan de levering 1 à 2 dagen vertraging oplopen bij de vervoerder.

Paskamer-bij-je-thuis-service
Wil je producten (zoals wandelschoenen)passen voordat je ze aanschaft, maar dan vanuit je eigen huiskamer? Dat kan. Een medewerker van Soellaart komt met de gevraagde items naar je toe. In verband met de reisafstand geldt dit aanbod alleen voor inwoners van Haarlem en de omringende dorpen Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal en Santpoort - Zuid. Stuur ons een email als je hier gebruik van wenst te maken: info@soellaart.nl

Een goede gezondheid en vriendelijke groet,

Namens het hele team van Soellaart
“Advies nodig voor een bepaald product? Of kom je gewoon even buurten? Bij Soellaart zijn we er voor je”
Kirsten - Outdoor & Wintersport Specialist Soellaart
“Heeft u vragen over een bepaald product? U bent altijd welkom om langs te komen!”