Ruilen & Retourneren

Wanneer je via onze webshop www.soellaart.nl een bestelling doet, heb je volgens onze algemene voorwaarden het recht om zonder opgave van redenen, de artikelen binnen 14 dagen aan ons te retourneren. De 14 dagen gaan in op de dag waarop de vervoerder het pakket heeft afgeleverd op het gewenste adres of op het door jou gemachtigde adres (zoals de buren). Het retourformulier versturen we tegelijk met de bestelling. Zit deze onverhoopt niet in de verzenddoos, dan kun het formulier hier downloaden.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Soellaart Outdoor & Wintersport niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourartikelen. Ons advies is om te vragen om een verzendbewijs en deze goed te bewaren.

Passen
Het passen van kleding, schoenen, skischoenen en schaatsen is uiteraard toegestaan. Pas alleen binnenshuis. Labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien deze het passen en beoordelen verhinderen.

Retourneren
Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, komen de kosten van de verzending voor je eigen rekening, ook als je een product wilt ruilen. Je kunt zelf de vervoerder kiezen. Breng je een artikel terug in onze winkel, dan betaal je geen verzendkosten. Je bent op tijd als je de artikelen terugbrengt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Je aankoopbedrag zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen, terugbetalen. Het bedrag wordt teruggestort via de betaalwijze van de bestelling. Als je betaalt via PayPal dan storten we het bedrag terug op PayPal enzovoort. Dat geldt ook in het geval dat je betaalt met een VVV cadeaukaart. Je krijgt het bedrag teruggestort op je VVV cadeaukaart. Bewaar deze kaart dus goed. Soellaart Outdoor & Wintersport is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het verliezen van deze kaart.

Je ontvangt 100% van het aankoopbedrag terug indien het artikel compleet wordt geretourneerd in originele staat en verpakking. Je ontvangt bij beschadigde en/of vieze artikelen, en/of bij het ontbreken van de verpakking, 75% van het aankoopbedrag retour.


Speciale uitzondering voor tenten
Voor deze producten geldt dat deze uitsluitend retour gezonden kunnen worden als deze niet uitgepakt zijn en dus in de originele verpakte staat verkeren.

Controleer altijd direct na ontvangst van je bestelling of het product compleet en onbeschadigd geleverd is. Mocht dit niet het geval zijn dan verzoeken wij je direct contact op te nemen met onze klantenservice via info@soellaart.nl of via telnr. +31 23 532 3735 


Bekijk onze algemene voorwaarden.
 
 
 
Klantenservice
“Advies nodig voor een bepaald product? Of kom je gewoon even buurten? Bij Soellaart zijn we er voor je”
Conny - Outdoor & Wintersport Specialist Soellaart
“Heeft u vragen over een bepaald product? U bent altijd welkom om langs te komen!”