Hurby: de lokale bezorgservice
Maart 2020 - Haarlem

Om het online shoppen aantrekkelijker te maken in deze corona-crisis, biedt Soellaart Outdoor & Wintersport thuisbezorging op dezelfde dag in Haarlem en omgeving. Daarvoor werkt Soellaart samen met Hurby, een nieuwe lokale vervoerder voor het versturen van alle lokale pakketjes. Als je voor 15:00 uur bestelt, dan heb je het dezelfde avond nog in huis, zon,- en feestdagen uitgezonderd.


Arjen Nicolai, mede-eigenaar van Soellaart. “We zien als gevolg van COVID-19 weliswaar meer klanten in onze webshop, maar het is logischerwijs rustig in onze winkel in het centrum van Haarlem. We hebben een grote groep loyale klanten die we in deze periode zo goed mogelijk bedienen en daarom bieden we vanaf nu in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout en Hoofddorp gratis bezorging aan op dezelfde dag. Hiervoor werken we samen met Hurby, een nieuwe lokale en duurzame vervoerder. Ter introductie bieden we bezorgen en retourneren de komende periode gratis aan. Klanten die de winkelstraat nog even willen vermijden, kunnen nu op een laagdrempelige manier bij ons terecht voor de nieuwste outdoorkleding,- en spullen.”

Duurzame en lokale bezorgservice

Hurby is een lokale bezorgservice. Met Hurby kunnen bewoners, winkeliers en MKB’ers eenvoudig en goedkoop versturen binnen de regio Haarlem,  Bloemendaal, Heemstede, Overveen en Aerdenhout. Pakjes aanmelden gaat eenvoudig met de Hurby app. De elektrische Hurby busjes rijden overdag langs Soellaart om pakketjes op te halen die bestemd zijn voor klanten uit de regio. Iedere avond rijden ze systematisch door de stad en halen en bezorgen pakketjes bij alle inwoners.

Mark Fontein, mede-oprichter van Hurby, komt zelf vaak als klant bij Soellaart in de winkel en is er trots op dat dit familiebedrijf zijn eerste launching customer is. “Als klanten van Soellaart op de webshop www.soellaart.nl afrekenen en in een postcodegebied wonen dat is aangesloten, kunnen ze voor bezorging via Hurby kiezen. Als ze voor 15.00 uur bestellen hebben ze het nog dezelfde avond in huis. Door ons in te schakelen kan Soellaart als lokale winkelier concurreren met de service-propositie van grote online spelers zoals bol.com. En nog op een duurzame manier ook.” 

Download de Hurby app
Als je een bestelling hebt ontvangen via Hurby en je wilt je order retour sturen, dan kan dat via de gratis Hurby app. Kies voor een home-account. 

                              


Nu tijdelijk ook gratis retour

Om op een prettige manier kennis te maken met deze nieuwe service, kun je bestellingen via Hurby gratis retour sturen. Meld je retour aan via de Hurby app en gebruik promotiecode Soellaart (niet hoofdletter gevoelig). Hiermee wordt de zending kosteloos.
“Advies nodig voor een bepaald product? Of kom je gewoon even buurten? Bij Soellaart zijn we er voor je”
Conny - Outdoor & Wintersport specialist Soellaart
“Op een leuke en veilige manier shoppen? Kies dan voor winkelen op afspraak!”