Actievoorwaarden en spelregels

Actievoorwaarden en spelregels

Deel een foto van jezelf tijdens een outdooractiviteit met #Deuter en maak kans op een dagtourrugzak van het merk Deuter naar keuze t.w.v. 129,99 euro. De actie loopt tot 10 mei 2020. Tot die tijd kun je foto's delen op Instagram of Instagram Stories van Soellaart. Op vrijdag 15 mei 2020 maken we de winnaar bekend. 

1. Winacties worden uitgeschreven door Soellaart Outdoor & Wintersport te Haarlem. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een reactie hebt gestuurd met de gevraagde gegevens of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.

3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.

5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven

6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.

10. Soellaart Outdoor & Wintersport kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Soellaart Outdoor & Wintersport voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.

14. Soellaart Outdoor & Wintersport handelt met de acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

15. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

16. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

17. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Soellaart Outdoor & Wintersport via 023 532 3735. Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na ontvangst via e-mail een reactie.
“Advies nodig voor een bepaald product? Of kom je gewoon even buurten? Bij Soellaart zijn we er voor je”
Conny - Outdoor & Wintersport Specialist Soellaart
“Heeft u vragen over een bepaald product? U bent altijd welkom om langs te komen!”