Naar boven

Jones Snowboards

(9) (9 artikelen)
Jones
Ingeworteled in Avontuur - Gevoerd met Prestaties - Verbonden aan onze Planetskier

Jones is vastbesloten om buiten de branche leider te zijn in de strijd tegen klimaatverandering. Het bouwen van snowboards zal altijd een ecologische voetafdruk hebben, dus Jones probert deze voetafdruk waar mogelijk te minimaliseren door nieuwe eco-tech te ontwikkelen en organisaties te ondersteunen die tegen klimaatverandering vechten in de frontlinie. Jones neemt deze inspanningen serieus omdat Jones geeft om hoe onze acties het milieu zullen beïnvloeden voor toekomstige generaties.

Artikelen van Jones gevonden in: Heren snowboards | Dames snowboards

AANBEVOLEN

Voor heren: Jones Flagship Snowboard | Voor dames: Jones Twin Sister Snowboard

Meer over Jones

Jones snowboards

Als er alleen snowboards op bomen groeiden, geboren uit eenvoudig zaad, grond, water en zonneschijn, met een bedrieglijke wortel die het trottoir omhoog duwt, is hun enige impact. De productie van snowboards en alle uitrusting die we maken, vraagt ​​middelen met een complexere voetafdruk dan een appelboom, maar dat weerhoudt ons er niet van om holistisch naar onze productie te kijken, zoals een boomgaard.

We beginnen met unieke ECO-prestatieontwerpen, de zaden van onze producten, die waar mogelijk innovatieve, duurzame materialen gebruiken. Onze partnerfabrieken zijn onze rijke grond, geavanceerde faciliteiten waar onze ontwerpen tot leven komen en tegelijkertijd vaste werkgelegenheid en sociale stabiliteit bieden aan het personeel. Het water en de energie die we gebruiken, wordt nooit als vanzelfsprekend beschouwd en we streven ernaar onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door de milieu-impact te analyseren in elk stadium van de levenscyclus van onze producten en te investeren in hernieuwbare energie.

We zijn erg trots op de vruchten van onze arbeid. We maken prestatie-standaardsettingproducten die grenzeloos potentieel voor menselijke creativiteit en welzijn ontsluiten, terwijl we teruggeven aan de wereldwijde gemeenschap via banen en donaties aan non-profitorganisaties. Ongetwijfeld zullen er uitdagingen zijn als we werken om onze tuin groener te maken, maar we zijn verheugd om onze successen en mislukkingen in het openbaar te delen. We hebben niets te verbergen in onze boomgaard. Elke zakelijke beslissing die we nemen is stevig geworteld in onze wens om de liefste, duurzaamst geproduceerde snowboards en backcountry-uitrusting te laten groeien.


“Advies nodig voor een bepaald product? Of kom je gewoon even buurten? Bij Soellaart zijn we er voor je”
Pim - Outdoor & Wintersport Specialist Soellaart
“Heeft u vragen over een bepaald product? U bent altijd welkom om langs te komen!”