Nitro Nitro Binding Rambler Olive Snowboardbinding

Art.nr:
653.01070.030
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:653.01070.030
Merk:Nitro
Ervaring:Gevorderd / Expert
Geslacht:Heren
Snowboard binding:Strap

Omschrijving

Ontworpen om vriendelijk te zijn voor uw portemonnee en om u te helpen de berg over te sturen met een pasvorm die zo comfortabel is, comfort dat u niet stopt totdat de zon ondergaat of de lichten uitgaan!

De Rambler is de definitie geworden van de perfecte knal voor je buck binding, vanwege zijn aanpasbare all-mountain veelzijdigheid en comfort. Het Transmission Base Frame van de Rambler biedt een volledig aanpasbare pasvorm voor een comfortabele houvast en pasvorm voor elke laars, ongeacht het terrein waar je scheurt. Een goede dag op de berg begint met comfort en zelfvertrouwen, verzorgd door de ERGO Rambler Highback, 3 ° Canted EVA-voetbed en Perfect FIT enkelbandjes van de eerste tot de laatste stoel. Deze "ATV" binding wordt snel uw jaar na jaar binding, vanwege zijn professionele technologieën en ergonomisch comfort voor de hele dag vooruit, tegen een steeds zo betaalbare prijs.

Features

Transmission Base Frame, Ergo Highback, Eva Dampening, 3° Canted Footbed, 2x4 Mini Disc With Angle Lock Feature, Board Saver Technology, Perfect Fit Ankle Strap, B.E.S.T. Convertible Toe Strap, Cable Reinforced Connector, Aluminum Speedwheel Buckles, Easy Entry Buckles And Ratchets

Video

“Advies nodig voor een bepaald product? Of kom je gewoon even buurten? Bij Soellaart zijn we er voor je”
Bart - Outdoor & Wintersport Specialist Soellaart
“Heeft u vragen over een bepaald product? U bent altijd welkom om langs te komen!”